Problem med Toblerone

- Den smular. När man bryter av den så smulas en stor del av chokladen av, hur skall man kunna få i sig det? Genom ett sugrör?
- Hur bryter man av den på ett bra sätt, bryter man chokladen mot eller bort ifrån själva stapeln? Enligt Toblerone själva så bryter man den mot stapeln men följden blir då att man blir alldeles kladdig om fingrarna eftersom man måste trycka så förbannat. Det är i och för sig följden även om man bryter åt andra hållet.
- Aluminiumfolien som finns runt chokladen är så skör att den hela tiden går sönder i irriterande småbitar alternativt fastnar i chokladen och måste pillas bort. Mycket störande.

Kommentarer
Postat av: Tindrah

En lösning är att stoppa in fanskapet i munnen och bita av en bit. Då hamnar smulorna direkt i munnen. Visserligen får man skrapsår i gommen och det blir salivkladd på nästa bit så ingen annan kan smaka. Fast vem vill egentligen dela sin välförtjänta toblerone med någon? :P

2010-06-08 @ 09:27:49
Postat av: Katta

Jag är lite rädd för det för då får man ju skrapsår i munnen, som sagt...de där kanterna kan ju rispa upp en stenmur om man håller dem i olämplig vinkel :P Kniv och gaffel kanske?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback