Lilla O är sjuk

Lagom till första semesterdagen bestämde sig lilla O för att bli sjuk. Dagen började okej för att sakta men säkert minska i tempo och nu är det snuvigt och hest. Jobbigt att vara så liten och bli sjuk så ofta, själv tycker man att det är jobbigt att bli sjuk ett par gånger om året...men i vilket fall som helst så var det rätt bra timing. Jag är hemma hela veckan och kan pyssla om henne och blir det inte så mycket annat gjort så blir det inte. Nu hoppas jag bara att hon blir frisk så snart som möjligt.

Åsikter, åsikter, åsikter...

Jag fascineras återigen över hur folk tycker att de skall lägga sig i och ha åsikter om allting. Särskilt barn. Inte nog med att folk har åsikter om att man skall HA barn och ifrågasätter NÄR det är dags. Nej när man väl har ett barn så ifrågasätter de när nästa är på väg, som om det är en självklarhet. För någon dag sedan sade en person i sällskapet jag var i (på fullt allvar) att "om man kan få flera barn så skall man skaffa flera" som om det är någon slags skyldighet. Allvarligt talat. Folk kanske skulle kunna koncentrera sig på sina egna liv och ta hand om dem innan de börjar lägga näsan i blöt i andras. Och vet ni vad? Det finns faktiskt de som skiter i vad ni tycker och gör som de själva vill. Det hade ni inte räknat med, va?

Snäll mot fötterna

I dag var jag på fotbehandling. Hädanefter skall jag sluta köpa prylar till mig själv och bara satsa på behandlingar. Så jäääävla skönt. Var nästan lite groggy efteråt och hade helst velat ligga kvar och sova. Och fötterna mår kalas. Rekommenderas varmt.

Är man gammal...

...om man bokar pedikyr på en salong. Det är man va? Fasen också. Men någon gång måste vara den första. Jag säger det inte till någon.

Våga vägra matlagning

Den här veckan har jag handlat utemat fyra gånger. Fyra gånger. På tre dagar. Tre gånger har det blivit sushi men efter att redan ha ätit sushi en gång i dag så blev det nu hamburgare på kvällen. Fy vad dekadent. Men skönt som tusan.