Det här har hänt

Jag inser ju att jag inte är världens mest frekventa uppdaterare längre. Jag har kört Twitter ett tag och insett att det passar mig bättre eftersom man (jag) då kan skriva mycket kortare inlägg (dessutom kan jag twittra via mobilen, sätter bara på datorn någon gång i veckan numera), jag har varken tid eller fantasi att skriva ihop längre inlägg längre. Inte för att jag kommer att stänga ner här, men inläggen kommer ganska sporadiskt nu för tiden. I vilket fall som helst så är det semester de närmaste två veckorna så då kommer jag varken att blogga eller twittra. Jag känner ingen som helst lust att umgås med en massa elektronik på semestern, det gör jag så mycket annars så det räcker bra ändå...total datatystnad är det som gäller för mig när jag är ledig, skall bli SÅ jäkla skönt. Men jag kan ju upplysa om några viktiga punkter i mitt liv (helt utan inbördes ordning)
- jag har börjat löpträna och tycker det är riktigt jävla asroligt faktiskt. Skall springa nåt lopp nästa år men har inte riktigt bestämt mig för vilket. Har lyckats trappa upp intensiteten den här gången, köpt riktigt bra utrustning och en GPS-klocka som jag älskar. Som sagt, asroligt.
- jag skall köpa en ny kamera. Canon EOS 650D. Men jag kommer aldrig till skott. Det räcker inte att bestämma sig för kamerahus utan man skall veta vilket objektiv man skall ha också. Det är så jävla krångligt att sätta sig in i så jag har gått vilse. jag vet precis vilka egenskaper jag vill ha hos objektivet men det finns miljarder att välja på och lika många olika rekommendationer. Jag orkar inte. Säg till mig vad jag skall köpa så köper jag skiten.
- Lilla O har börjat prata. Det är helt fascinerande. Jag vet att alla föräldrar säger så men hon ÄR den smartaste tjej som någonsin fötts. Sötast och mest cool av alla.

Semester

Bara fem arbetsdagar kvar innan semester. Skall nog sluta lite tidigare på fredag så då blir det ännu lite mindre. Längtar som en galning nu, skall bli otroligt skönt att vara ledig. Dagarna innan ledigheten är fullspäckade så någon tid att trappa ner på är det inte tal om...men snart, snart är det ledigt...:D

Snart semester, snart, snart...

Nu är det bara två ynka veckor kvar till semester. Två veckor. Det är ju ingenting. Dessutom har jag varit smart och bokat jobbkalendern så full att när jag var tvungen att boka om ett möte så gick det knappt eftersom det inte fanns något utrymme kvar...men det löste sig det med. Under semestern så tänker jag inte ha på mobilen, inte surfa och inte titta på TV. Så brukar jag oftast göra när jag åker utomlands och det är sååå skönt att fullständigt ignorera allting annat i världen. Det kan man ta tag i när man kommer tillbaka hem igen. Det är bara två veckor kvar. Sade jag det?

Midnattsloppet

Nu har jag påbörjat mitt nya löparliv och bestämt mig för att springa Midnattsloppet nästa år. Det går i Stockholm och är väl inte det smidigaste loppet att börja med kanske, med tanke på boende och resa och liknande. Men jag har å andra sidan aldrig attraherats särskilt mycket av enkla lösningar. Nu kör vi!