Jag

Inspirerad av A så gjorde jag ett personlighetstest. Det är ju så mycket roligare att sitta och svara på en massa frågor än att jobba...det här blev iallafall resultatet:

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Det låter ju för jäkla party, det där. Matematiklärare, my ass...


Kommentarer
Postat av: A

ja, du är ju väldigt lågmäld och lugn.

verkligen. ;)och dataspecialist. fantastiskt kul! :)

Postat av: Tindrah

När jag snabbläste listan på passande yrken så läste jag "maskingeväringenjör" och direkt tänkte jag: "-Oj! Det där testet funkar verkligen, det passar ju Katta perfekt att (som högbetald specialist) sitta och skjuta på dumma folk hela dagarna!" :) Sen såg jag att det stod "maskiningenjör". Fan. Tråkigt och såååå opassande för Katta. :P

2008-08-23 @ 00:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback