Ologiskt

Jag undrar varför alla människor är så konstiga. Varför tänker inte alla som jag? Hur kan man tycka om annan mat, mat som är äcklig? Hur kan man inte tycka om det bästa godiset utan något annat som smakar sämre? Hur kan man inte tycka att apelsinjuice är det godaste som finns? Varför lägger man tid på att stressa upp sig över saker som man ändå inte kan göra något åt? Varför smyger man iväg och muttrar elaka saker om varandra istället för att ta konflikten och lösa problemet? Varför bor man i hus och inte i lägenhet när det är så mycket enklare? Varför vill man inte resa utomlands minst en gång varje år? Hur man kan inte tycka att musik är något av det viktigaste som finns? Hur kan man vara det minsta intresserad av dokusåpor och ointressanta tv-serier? Hur kan man inte bli galen av att inte träna? Hur kan man över huvudtaget ens överväga att sluta äta godis? Varför går man på en massa konstiga dieter istället för att äta ordentlig mat? Hur kan man inte tycka att det är tråkigt att städa?
Jag fattar ingenting. För mig är övriga världen ett mysterium.

Kommentarer
Postat av: M

"Varför bor man i hus och inte i lägenhet när det är så mycket enklare?"

- För att man inte gillar tröga hyresvärdar?

- För att man inte gillar att betala pengar (hyra) varje månad till någon annan?

- För att man gillar lite lebensraum runt i kring sig och inte vill ha grannens diskmaskin på andra sidan väggen?

- Etc etc.Men visst, villaägandet är lite mera jobb och ställer vissa krav. Det passar inte alla.

2009-11-26 @ 23:40:15
Postat av: Katta

Men då får man väl bosätta sig i en lägenhet där hyresvärden är bra och tillmötesgående, där hyran är överkomlig (jag betalar hellre pengar varje månad till en bra hyresvärd än till en korkad bostadsrättsförening som lägger alla pengarna på pelargoner på somrarna) och där man har rejält med yta samtidigt som lägenheten är ljudisolerad? Det är väl inte så svårt?

Postat av: Tindrah

Världen är mycket, mycket konstig och befolkad av dumma troll som verkar såsa runt i en mörk dimvärld utan upplysning (hur kan man tycka illa om träning? Hur kan man titta på Paradise Hotel - frivilligt!? Och hur kan man hata kattungar (helt oförståeligt)?). Det är bara jag som är perfekt och har perfekta åsikter. Och du också Katta (till viss del) verkar det som... :D

2009-11-30 @ 23:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback