Saker som förändras när man får barn

- Att vara uppe och vaken efter 00.00 känns plötsligt som oerhört sent
- När man går på restaurang så är första prio att restaurangen har relativt få gäster, att det är lugnt, brett mellan borden och att de har barnstol. Sedan prioriteras kvaliteten på maten.
- Man slutar se andra barn som onda, dreglande små dvärgar utan ser dem plötsligt som små människor som ibland faktiskt kan vara ganska coola
- Plötsligt är det roligt att handla kläder. Barnkläder, då.
- Man blir så otroligt blödig att man inte kan se barn fara illa på film fast man VET att det är på låtsas (jag kan inte ens se "Dagissnuten" längre)
- Man inrutar sitt liv i 3,5-timmarsintervaller (tiden mellan mattillfällena)
- Man slutar åka spontant på saker utan allting kräver minst 2 timmars planering
- Man inser att packningen för en tripp på 2 timmar är lika stor som packningen man tidigare hade för en vecka
- Man använder sitt barn som ursäkt för att slippa göra saker som man inte vill. "Åh, vi kan inte åka så långt eftersom vår son/dotter inte tycker om att åka bil, vi kan inte komma eftersom det blir för sent, vår son/dotter sover middag då..." (uttalas lämpligen med ett bekymrat tonfall samtidigt som man lägger huvudet på sned och ser lagom beklagande ut)

Kommentarer
Postat av: tankgirrl

haha så sant så! ;)

Postat av: Anonym

Fy dig.. nu är vi alla avslöjade!

Själv klarar jag inte riktigt av att se reklamen från Unicef, med svältande barn... även fastän jag skänker pengar varje månad.. så hemskt att jag nästan börjar gråta varje gång!

2011-08-08 @ 13:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback