Lilla O i monteringstagen

Lilla O har utvecklat ett starkt intresse för kylskåp. Hon är mycket fascinerad av kylskåpets innehåll och kikar gärna in så länge som möjligt när man öppnar dörren för att ta ut eller ställa in någonting. Dessutom har hon upptäckt att såväl kyl som frys har en del längst ned vid golvet som går att ta loss om man bara tar ett rejält tag och vickar lite. Därför har lilla O med stor entusiasm tagit sig an uppgiften att montera ned våra vitvaror. Som tur är så får hon bara tag i en del men just denna del flyttas runt över golvet med stor iver. I dag upptäckte hon även våra cd-hyllor med ett fyrsiffrigt antal cd-skivor i. Lilla O upptäckte att om man tar ett stadigt tag om en cd-skiva så går den att ta ut ur hyllan och dra runt på golvet. Det är ett mycket underhållande och fascinerande steg att följa, men det är tur att hon sover i spjälsäng för annars är möjligheten överhängande att hon skulle kunna ta sig runt och montera ned hela lägenheten innan vi har hunnit vakna på morgonen...=)

Kommentarer
Postat av: Maria

Underbart.. Linnéa och lilla O verkar vara rätt lika. Här studeras oxå kyl och frys och snabb är hon och ivägen blir hon när dörren ska stängas! Precis nu så fastnade Linnéa under stolen som hon krypit in under, och det såg rätt kul ut. Fick rädda henne.

2011-06-18 @ 14:19:01
Postat av: Katta

Snabba som tusan är de...funderar på flera lösningar av typen 1) sätta lilla O i koppel 2)packa in hela lägenheten i kuddar 3) tömma lägenheten på saker som på något sätt kan skada lilla O. Hittills tycker jag väl inte att något av nämnda förslag är riktigt klockrent...=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback