Att tänka på: yrkesval

Nu när man har bebis så är det klart att man funderar på lilla O:s kommande yrkesval. Lite tidigt, kan vissa kanske tycka men jag har ju alltid gillat att vara förberedd och ute i god tid. Genom att studera lilla O så har jag kommit fram till att följande yrken kan vara aktuella:

Yogainstruktör: Lilla O kan böja både ben och armar i förvånansvärda ställningar. Det verkar inte finnas något som helst stopp någonstans och hon kan utan vidare göra det med ett leende.
Stuntkvinna: Lilla O bryr sig inte om eventuella faror. Med dödsförakt kastar hon sig utan att tveka både till höger och vänster (och ibland rakt ned mot golvet). Det enda som räddar henne är snabba föräldrar som lärt sig utveckla reflexer snabbare än Lucky Luke skjuter.
Modelejon: Av olika anledningar så byter lilla O kläder flera gånger per dag. Hon prövar olika kombinationer och låter inga fördomar stå i vägen för vad man kan ha på sig.
Fotograf: Så fort en kamera kommer fram så upphör tid och rum för lilla O. Hon glömmer bort vad hon precis hållit på med och fixerar kameran med stadig blick. Hon tittar på den i någon sekund för att sedan fullkomligen kasta sig efter den. Hon greppar febrilt efter linsen, axelremmen, linsskyddet, vad som helst som gör att hon kan få kameran i sin hand.
Mobilförsäljare: Lilla O är mycket intresserad av mobiler och vill gärna hålla i dem. Bäst är mobiler med stora displayer och starka kontraster. Knappar är också mycket intressanta.
Partiledare: Lilla O håller tal med häpnadsväckande röstresurser. Hon talar högt och tydligt och artikulerar med en otrolig teknik.
Som en ansvarsfull förälder så lägger jag mig inte i vad lilla O slutligen bestämmer sig för. Huvudsaken är att hon är lycklig och arbetar med någonting som hon älskar. Bara hon inte blir partiledare för något parti som undertecknad inte sympatiserar med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback