Hata SJ

I morgon skall jagt åka till Stockholm med jobbet. Tur och retur med tåg. Det känns ju jävligt lovande. Är det inte signalfel så ligger man bakom ett långsamtgående tåg eller så är det helt enkelt någon som hoppat ut framför tåget. Åt helvete går det varje gång. Ser fram emot en lång, lång, lång dag. Suck.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Är det okunskap att lägga skulden på ett enskilt företag när något oväntat händer som tex att någon hoppar framför ett tåg? Tycker du att tåget bara ska köra vidare utan att bry sig om hur föraren mår med blod och rester av kroppen på framsidan av tåget? Är det SJ´s fel att någon tar livet av sig?

Eller när ett träd blåser på spåret, är det också SJ fel? Sen när kan man styra över naturen. Vad jag vet så är det Banverket inte SJ som ska se över själva rälsen och omgivningen. DU har många smarta och vettiga värderingar men här känns det som om du inte riktigt har koll.

2012-05-14 @ 15:38:26
Postat av: Katta

Att läsa en text rätt upp och ned, bryta loss enstaka ord och hänga upp sig på dem utan att se dem i sitt sammanhang...DET tycker jag är att inte ha koll.

2012-05-14 @ 21:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback